MANDE ASHTANGA YOGA

Stærk og sund

ASHTANGA YOGA INSTRUKTØR

Karin Arberg Jensen

Ashtanga for mænd

Kom og vær med, det er sjovt og styrkende. Du bruger dine muskler, du får pulsen op og med tiden får du mere smidighed. De fleste yogaudøvere er kvinder, men dette hold er specielt for mænd hvor du sammen med andre mænd kan erfare at yoga er meget andet end stillesiddende blive stræk. Ashtanga yoga topper listen over aktive yogaformer. Den er et godt alternativ til traditionelle træningsprogrammer fordi den både styrker og smidiggør kroppen samtidig med at den virker mentalt afstressende. Alle som godt kan lide dynamik og styrke kan være med i Ashtangaen.

Fra gang til gang øver vi den samme serie som består af en række øvelser i et langt flow, synkroniseret med åndedrættet. Som begynder vil du blive introduceret stille og roligt til alle stillingerne, og der vil være grundig indføring i de grundlæggende principper og stillinger. Der vil være en dyb meditativ afspænding som afslutning på hver træning.

Mere om Karin

Jeg er uddannet Ashtanga yogalærer. Jeg har undervist på Højskole og ved FOF og FO i Herning og Aarhus i Ashtanga yoga, mindfulness, healing og mindfulness kombineret med maleri. Jeg har arbejdet med kinesiologi siden 2001 og er uddannet RAB registreret DK-kinesiolog. Jeg er uddannet lærer i 2002, og i 8 år har jeg ved siden af mit lærerjob arbejdet som healer, hvor jeg har undervist i og praktiseret healing. Derudover har jeg sammen med mit lærerjob i flere omgange haft kinesiologiklinik.

Karin underviser i: Ashtanga yoga, Ashtanga yoga for Mænd, Mindfulness og yoga, De 10 Tibetanere, Tonen fra Himmelen og Ung yoga. Karin tilbyder behandlinger: Kinesiologi, Healing & Ernærings-, vitamin- og mineral test. Karin er indehaver af Huset for Yoga og Spirituel Visdom.

Du er meget velkommen til at ringe til os

På Tlf. 2690 0021

Mvh Huset Yoga

Klik her og send os en Email. Tak

Vi er klar til at tag imod din Email

Email: karin@husetyoga.dk

Send mail her

Hvor bor vi

Stavneagervej 11 - Egå, Aarhus

Huset Yoga ApS

Huset for Yoga og Spirituel Visdom