HEALING
Få dit lys tilbage

HEALER

Karin Magdalena Frimodt Jensen

Erfaren healer

Karin har healet i over 15 år og er trænet i Reiki healing & Englehealing. Karin er indehaver af Huset for Yoga og Spirituel Visdom.

Priser & bestilling
af tid

En healing tager typisk 60 min.

Priser pr. 1.8.2019:
1 behandling a 60 min.: 800 kr.
1 behandling a 90 min.: 1.100 kr.
Pakke med 1 * 90 min. samt 4 * 60 min.: 3.800 kr. (spar 500 kr.).
Du kan booke en tid hos mig nedenfor.
Du er også velkommen til at ringe til mig for at høre mere om healing.

Healingmetode jeg anvender

Den teoretiske baggrund for den healingmetode jeg anvender, er at mange sygdomme er opstået som en ubalance i kroppen energi eller i sindet. At heale betyder at hele og skabe balance ved hjælp af energi, at bringe mennesket i kontakt med sin helhed fysisk, følelsesmæssigt, mentalt og åndeligt. Formålet med healing er at åbne op for de blokeringer, der har manifesteret sig i fysiske eller psykiske symptomer og igen få energierne til at flyde frit. Stress, traumer, angst, manglende selvværd og lignende kan skabe en ubalance som på et eller andet tidspunkt manifesterer sig som en sygdom. Ligeledes kan “mekaniske” skader, infektioner og lign., selv efter tilsyneladende heling, efterlade “aftryk” eller ubalancer i kroppen. Healing er med til at vi kan få en nemmere og bedre hverdag, at blive mere glade, mere positive, at få forløst ting som man evt. måtte have til at sidde og blokere, at mærke sig selv meget mere, nemlig – at blive hel.

Hvordan foregår det?
Jeg bruger kristus healing og Englehealing. Der kræves ikke noget specielt for at kunne modtage healing; du skal blot slappe af, tænke på din vejrtrækning og ellers så lidt som muligt samt mærke efter hvad der sker i din krop og dit sind og ellers bare nyde det og lade din krop tage imod.

I er meget velkommen til at ringe til os

På Tlf. 2690 0021

Mvh Huset for Visdom

Klik her og send os en Email. Tak

Vi er klar til at tag imod din Email

Email: karin@husetyoga.dk

Send mail her

Hvor bor vi

Emiliedalen 37, 8270 Høbjerg, Skåde
Huset for Visdom
Huset for Visdom