KINESIOLOGI

Kom i balance

KINESIOLOG

Karin Magdalena Frimodt Jensen

Uddannet DK-kinesiolog, RAB praktiserende kinesiolog
Karin har arbejdet i 15 år som kinesiolog med egen praksis. Karin har healet i over 15 år og er trænet i Reiki healing & Englehealing. Karin er indehaver af Huset for Yoga og Spirituel Visdom.

Kinesiologi

En holistisk behandlingsmetode
Jeg er af den opfattelse at kroppen i mange tilfælde kan reparere sig selv, både hvad angår fysiske skader, stress og kroniske sygdomme. Det kræver at vi er i balance og vores energi strømmer frit. Kinesiologien kan få vores energi til at strømme frit og bringe os i balance ved at fjerne stress og blokeringer i kroppens energisystem. Dermed hjælpes kroppens egen healing på vej. Vi kan selv hjælpe til med sund kost, god søvn, bevægelse og positive tanker.

Krop, psyke og kroppens kemi hænger uløseligt sammen. Hvert element påvirker de andre. Ved ikke-konstruktive tankemønstre eller uafklarede situationer kan kroppens organer blive påvirket negativt og derved påvirke kroppens immunforsvar. Det er ud fra denne tankegang, at vi arbejder med at skabe balance i krop og psyke, samt omkring det indtag af kost og evt. kosttilskud der skal til, for at rette op på ubalancer, eller for at optimere kroppen.

Hvilke problemer kan bl.a. behandles

· Allergier
· Stress
· Sorg
· Smerter
· ADHD
· Migræne
· Afhængigheder
· Overvægt
· Indlæringsvanskeligheder
· Finde din vej

Behandlingsmetode

Når du bliver testet, bruges kroppens muskler til at fortælle om kroppens ubalancer. Hver muskel i kroppen er forbundet til kroppens meridianer, som er de energibaner man især kender fra akupunktur og zoneterapi. Hver meridian har forbindelse til kroppens organer. Ved at teste den enkelte muskel kan man, hvis den slår fra, konstatere at der er en ubalance i det tilhørende organ. Når ubalancen er fundet tester vi os frem til årsagen, for at finde ud af hvilken behandling der så er den mest optimale. Vi har en meget bred vifte af værktøjer vi kan sætte i spil. Det kan være kostændringer, kosttilskud, homøopati, massage af refleks- og akupunkturpunkter og andre øvelser fjernes stress og stress-reaktioner, så energien ingen kan strømme frit. På denne måde opnås optimal balance.

Priser & bestilling
af tid

Første behandling tager 90 min. Efterfølgende behandlinger tager 60 min. eller 90 min.

Priser pr. 1.8.2019:
1 behandling a 60 min.: 800 kr.
1 behandling a 90 min.: 1.100 kr.
Pakke med 1 * 90 min. samt 4 * 60 min.: 3.800 kr. (spar 500 kr.).

Du er også velkommen til at ringe til mig for at høre mere om kinesiologi.

I er meget velkommen til at ringe til os

På Tlf. 2690 0021

Mvh Huset for Visdom

Klik her og send os en Email. Tak

Vi er klar til at tag imod din Email

Email: karin@husetyoga.dk

Send mail her

Hvor bor vi

Emiliedalen 37, 8270 Høbjerg, Skåde
Huset for Visdom
Huset for Visdom