MIN VISDOM / REDSKABER

2000 år gammel Visdom

2000 år gammel Visdom

Hvorfor det er vigtigt at lære at se sur du, skabe respekt omkring sig og ikke forklejne tingene for at kunne sprede sit lys.

Min visdom stammer hovedsageligt fra en rejse til Assisi i Italien, hvor jeg fik en åbenbaring og forstod, hvad der var meningen med at være troende og følge Guds plan. Jeg forstod pludselig hvorfor jeg skulle udføre opgaver, som jeg aldrig havde troet fandtes.

Jeg forstod, hvorfor det er vigtigt ikke at forklejne tingene. Samtidig fik jeg foræret en stor følelse af glæde. Jeg var gået fra at være et almindeligt guddommeligt væsen til at kunne mærke følelsen af noget større omkring mig.

Jeg var noget overvældet for det var første gang i mit liv, at jeg kunne sammensætte en visdom fra et højere sted end min egen. Jeg fulgte bare de anvisninger jeg fik og stolede 100% på Guds visdom.

Fra der af har jeg aldrig kunne forestille mig andet end at bøje mig for lyset, det er det mest storslået, jeg nogensinde har oplevet i mit liv. Mit ordforråd forandrede sig, pludselig kunne jeg sige sætninger, jeg ikke kendte til, jeg sagde ord, jeg ikke viste hvad betød. Mit ordforråd gik fra en skala fra 2 til 10 på mindre en 3 uger.

Jeg forstår endnu ikke, hvorfor jeg fik lov til at få denne åbenbaring. Mit formål med turen til Assisi var at få forståelse for, hvorfor jeg ikke kunne finde min vej her i livet og hvorfor jeg følte mig drænet ustandseligt. Min eneste forklaring er, at jeg stolede 100% på Guds visdom.

Jeg vil nu gerne videregive mine erfaringer til andre, som er interesseret i at få større kendskab til deres egen kanal og til Guds visdom. Mange har den allerede i forvejen de stoler måske bare ikke på at de selv kan finde den.

Det er stort at kunne hjælpe et andet menneske til selv at kunne stole 100% på Guds visdom, dermed ville de kunne få et bedre liv og siden hen hjælpe til med at udbrede undere i verden og skabe overflod.

I er meget velkommen til at ringe til os

På Tlf. 2690 0021

Mvh Huset for Visdom

Klik her og send os en Email. Tak

Vi er klar til at tag imod din Email

Email: karin@husetyoga.dk

Send mail her

Hvor bor vi

Emiliedalen 37, 8270 Højbjerg, Skåde
Huset for Visdom
Huset for Visdom