MINDFULNESS COACH

Mindfulness Coach

I et mindful coaching forløb sammen med mig vil vi arbejde med:
At definere dine problematikker her og nu herunder hvilke modstridende følelser og tanker, der sætter en stopper for at du nå de mål, du sætter dig for. Du vil få coaching på de specifikke problemstillinger, som vi vil arbejde med igennem forløbet.

En indgang til nærværet gennem at vække hjertets kvaliteter.
At komme i kontakt med dine følelser og ære dem, som de er her og nu. De er her af en grund. Hvordan du kan bruge dine følelser som vejvisere. Hvor vil de guide dig hen?

At slippe dine grublerier og bekymringer. Hvordan dit sind bliver en kær hjælper i stedet for at være slave af dine tanker. At transformere det, der hæmmer dig til nogle langt mere givende, sunde og sande overbevisninger.

Hvad er dine sande talenter og hvordan får du dem i spil i verden? Dit indre arbejde vil afspejle sig i den ydre verden. Dvs. der bliver rum for at skabe noget nyt.

Glæd dig til masser af personlig coaching, meditationer, refleksionsøvelser og blide yogasekvenser!
Book en samtale med mig, hvis du er interesseret i en gratis og uforpligtende snak om hvordan jeg kan hjælpe dig.

Jeg faciliterer mindfulness og coaching 1:1 og for grupper. Opnå øget livsglæde, reducér stress, find mening og mere nærvær. Hvis du føler dig ramt af livet, er mindful coaching, indre barn sessioner, diverse meditations- og åndedrætsteknikker og blide yogaøvelser effektive til at komme ned i kroppen og finde ind til din essens. I sidste ende handler det om at du står stærkt og afbalanceret på dine ben i verden. Hvis du vil høre nærmere om mine sessioner og forløb, book en uforpligtende samtale med mig her: https://calendly.com/nannatofte eller send en sms til 23667475 tofteyogacoaching.com

Mindfulness Coach

Nanna Tofte

Du er meget velkommen til at ringe til os

På Tlf. 2690 0021

Mvh Huset Yoga

Klik her og send os en Email. Tak

Vi er klar til at tag imod din Email

Email: karin@husetyoga.dk

Send mail her

Hvor bor vi

Veri Centret Frijsenborgvej 5. 1 sal

Huset Yoga ApS

Huset for Yoga og Spirituel Visdom