OM MIG

Karin Magdalena Frimodt Jensen

Om Mig

Min vej til at blive lys arbejder og stole 100% på Kristus Visdom.

Jeg er folkeskolelærer, og min vej hertil var at jeg selv måtte føle mig forslået i min klasse i folkeskolen fordi jeg ikke forstod at når virkeligheden var at jeg født knap 7 uger for tidligt forstod jeg simpelt hen ikke hvad læren fortalte mig, da jeg var forsinket med 1 1/2 år i forhold til hvad man kalder alderssvarende.

Det forholder sig nemlig sådan at udviklingen af et sådant barn forstod man ingenting af dengang og derfor viste man kun at jeg blev helt rundtosset af at skulle forholde mig til for mange ting og lære at læse før jeg overhovedet kunne alfabetet i den rigtige rækkefølge.

Jeg var et barn med stor respekt omkring mig, så jeg blev aldrig gjort til grin. Det skyldtes hovedsagelig at jeg strålede af at jeg havde stor opbakning hjemme fra og at ingen nogensinde sagde at jeg var dum.

Alligevel følte jeg mig aldrig rigtig helt tilpas i folkeskolen. Jeg strålede måske også fordi min klasselærer Tove altid tog mig i forsvar og at jeg altid vidste hvor jeg havde hende.

Min virkelighed var nok lidt langt fra mine alderssvarende klassekammerater og de undrede sig nok over hvorfor jeg til tider virke en lille smule utilpassede.

De stolede på mig og jeg var respekteret som værende en god ven. Alligevel spekulerede jeg tit på hvordan den mund ville være at kunne lære at læse og skrive så hurtigt og uden frygt og angst som jeg jo var plaget af.

Min visdom stammer fra, at jeg ikke kunne klare at være i følelsen af frygt og angst og jeg ville forære andre det, at de ikke skulle komme til at sidde i en lignende situation. Jeg ville lære hvordan man kunne undervise ordblinde elever uden de skulle føle det samme nederlag som jeg havde følt.

Dette medførte at jeg undersøgte hvordan jeg kunne bruge mit virke på at at hjælpe børn og unge mennesker med indlæringsvanskeligheder. Derfor blev jeg lære og siden hen kinesiolog. Faktisk blev jeg i begyndelsen uddannet det som hedder Pædagogisk indlærings kinesiolog.

For at afmystificerer det, handler det om at lære barnet eller hvem som helst som ikke føler sig sikker på sig selv, at kunne tåle at stå i situationen uden angst eller frygt. Og at de kan stole på at i virkeligheden kan følelsen få dem til at være bange for at begå fejl og at det alene kan hindre dem i at være tilstede og få overblik over situationen.

Derefter besluttede jeg mig for at blive healer og jeg lærte derfor meget om hvad svingning og energi var for noget og hvilke trossystemer og visdom der lå bag den enkelte retning i healer verdenen.

Senere fik jeg en åbenbaring og blev dybt troende fra den ene dag til den anden, og sidenhen forfulgte jeg min vision om at ville følge min egen mission med at forlade klasseværelset og blive fuldtids praktiserende kinesiolog og healer med Kristus visdom som hovedtema i min klinik.

Jeg helbreder desuden forskellige andre skavanker så som Bihulebetændelse, spændinger i kæbe, nakke skuldre, uvidenhed, sommerfugle i maven, frygt og angst i alle afskygninger, jeg har også mulighed for at forære mine klienter muligheden for at få mere kærlighed ind i deres liv, så mange går ud og finder en ny kæreste efterfølgende.

Når jeg nu nævner uvidenhed fortæller det lidt om at uvidenhed kan føre til store nederlag og megen frygt og angst. Det handler også om hvilke trossystem folk bruger og om de overhovedet er klar over hvilke trossystem de bruger.

Jeg forærer også det, at mange mennesker render rundt og forære deres lys væk til det som man i energi sprog kalder snyltere, dem sørger jeg for at få fjernet, så man ikke bare fejer tingene ind under gulvtæppet, at man går rundt og bliver drænet hver dag.

Snylteren kalder man det menneske som jo holder fast i den andens trossystem, det kan være af tryghed, det kan være for at forkæle sig selv med den andens energi eller det kan simpelt hen være for at krænke det andet menneske og bruge den andens lys, så han eller hun kan virke mere storslået end vedkommende i virkeligheden er. Snylteren kan bare gå og suge på lappen og dræne den anden for både lys og troen på sig selv.

Det er en måde hvorpå mange mennesker føler sig drænet på. Det er også her at man kan forkæle sig selv ved at få tjekket om nogen skulle snylte på en selv. De fleste mennesker har mange gange en eller to snyltere siddende i deres energisystem, og det kan være årsag til meget angst og frygt og mange skavanker kan være skabt af at personen ikke selv får nok lys til at leve sit liv. Forestil dig en blomst i et vindue som bliver stillet ind i skyggen. Så får den brune blade og visner måske før eller siden.

Min visdom handler om det at skabe respekt omkring sig og hvorfor det redskab at se sur ud er at forkæle sig selv.

Det kan du læse mere om her på siden i rubrikken Min Visdom/redskaber.

Du er meget velkommen til at ringe til os

På Tlf. 2690 0021

Mvh Huset for Visdom

Klik her og send os en Email. Tak

Vi er klar til at tag imod din Email

Email: karin@husetyoga.dk

Send mail her

Hvor bor vi

Emiliedalen 37, 8270 Højbjerg, Skåde
Huset for Visdom
Huset for Visdom